SKRIV UT DIREKT FRÅN SMARTPHONE

Nyheter 13 Dec 2017

Canon lanserar två nya hemmaskrivare i PIXMA-serien – TS205 och TS305. Det här är två kompakta skrivare som vänder sig till framförallt familjer och studerande – och till dig som vill skriva ut från mobilen. Båda modellerna levererar kantfria 10x15cm-foton med klara färger. Med Wi-Fi-anslutning kan det som ska skrivas ut skickas direkt från en smart enhet till TS305. Med modellen TS305 kan bilder tagna med en smartphone kopieras och omvandlas till PDF-filer, genom att använda Canons funktion Smartphone Capture & Copy.

Skapa ett fotokollage eller ta fram ett foto att sätta på kylskåpet – det tar bara 65 sekunder att skriva ut ett kantfritt 10 x 15 cm-foto. Ett pigmentbaserat svart bläck ger riktigt skarp text och det färgämnesbaserade bläcket gör färgerna livfulla.

Med PIXMA TS305, som är kompatibel med AirPrint och Mopria, kan man koppla upp sig och utnyttja den trådlösa anslutningen. På så sätt går det enkelt att skriva ut från smartphone eller surfplatta.

När PIXMA TS305 är ansluten via Canons PRINT-app kan den också användas för kopiering, precis som en multifunktionsskrivare. Funktionen Smartphone Capture & Copy innebär att du kan ta ett foto på vilket dokument som helst med din smartphone, till exempel en busstidtabell eller en elräkning, och omvandla det till en PDF-fil som kan sparas, delas eller skrivas ut.

Läs mer här: http://www.mynewsdesk.com/se/canon/pressreleases/canon-presenterar-pixma-ts205-och-pixma-ts305-foer-prisvaerd-bekvaem-utskrift-hemma-2315253

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.