RÅKONVERTERARE FRÅN FUJIFILM

Nyheter 12 Dec 2017

Fujifilm släpper nu en ny råkonverterare och ny mjukvara till flera kameror, bland annat till X-T2.

Om sanningen ska fram är det här inte egentligen en traditionell råkonvertare. X Raw Studio, som den nya mjukvaran heter, är egentligen mer till för att ge mer visuella möjligheter att använda kamerans råkonverterare. Detta genom att göra så att datorns skärm fungerar som en förstorad skärm till kameran. Detta ska enligt företaget göra att det går snabbare att konvertera än tidigare.

De kameror som har redan har uppdaterats är X-T2, GFX 50s och X-T20. Uppdateringar för X-Pro2 och X100F kommer innan året är slut.

För den som äger en X-T2 kan vi meddela att den här modellen nu har fått snabbare autofokus vid följande fokusering. Dessutom kan man välja om man vill ha högdagervarningar när kameran visar histogrammet.

Gemensamt för samtliga uppdaterade kameror är att de nu får möjlighet att skriva ut via Instax Share SP3, samt möjlighet att leverera högre upplösning vid utskrifter med SP2.

Via den här länken kan du uppdatera din kamera: http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/fw_table.html

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.