SAMSUNGS NYA SSD LAGRAR MASSOR AV DATA

Nyheter 20 aug 2015

Samsungs senaste SSD-disk kan lagra upp till 16 terabyte data, vilket är nytt rekord för lagringskapacitet för SSD-diskar. Enligt uppgift kommer den nya disken att lanseras i början av 2016

SamsungPM1633a-Wordpress

Under konferensen Flash Memory Summit 2015 visade Samsung upp en SSD-disk med en lagringskapacitet på otroliga 16TB. Det innebär inte bara världens högsta lagringskapacitet för en SSD-disk, utan även världens högsta lagringskapacitet överhuvudtaget för en disk. Den största traditionella hårddisken på marknaden erbjuder i dagsläget en kapacitet på 10TB.

Enligt nyhetstjänsten Business Korea (http://www.businesskorea.co.kr/article/11732/sixteen-terabytes-samsung-release-16tb-ssd-next-year) kommer den nya modellen heta PM1633a, vara i 2,5-tumsstorlek, och kommer att kosta någonstans mellan 5 000 och 7 000 Dollar (mellan 42 000 och
60 000 kronor).

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.