HÖGUPPLÖSTA BILDER OCH VIDEO I 4K MED SAMSUNG NX500

Systemkameror 12 feb 2015

Känner du att du har saknat ett större utbud av 4K-video i små och nätta spegellösa systemkameror? Då kan det vara läge att titta lite närmare på nya Samsung NX500

Samsung NX500

Nu lanserar Samsung NX500, vilket är en spegellös systemkamera som har samma kärnfunktioner som Samsung Galaxy NX1, fast i ett mindre format, inklusive en 28MP BSI CMOS-sensor i APS-C format, videoinspelningsmöjlighet i 4K (4096 x 2160/24p) och UHD, DRIMeV-bildprocessor, NX AF system III, samt Samsung Auto Shot.

Kameran erbjuder ett ISO-omfång på ISO 100-25600, vilket går att utöka till maximalt ISO 51200. Vidare klarar den en seriebildtagningshastighet på 9 bilder per sekund med fokusering mellan varje bild.

SamsungNX500-bak-Wordpress

Samsung NX500 kommer att börja säljas under april 2015 i färgerna svart, vit och brun. Rekommenderat cirkapris för NX500 med tillhörande 16-50 MP Power Zoom är 7 200 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.