PhotoKit Sharpener 2.0

Mjukvaror 27 Nov 2010

Photokit Sharpener har sedan det lanserades blivit ett vardagsfilter för många Photoshopanvändare. Den nyutvecklade modulen, med versionsbeteckningen 2.0, använder de metoder för skärpning som en gång i tiden utarbetades av Bruce Fraser, en av de personer som var med och utveckla de första versionerna av Photoshop.

PhotoKit Sharpener 2.0, innehåller, precis som sin föregångare, tre moduler; Capture Sharpening, som används direkt på nytagna bilder eller bilder som kommer direkt från skanning. Creative Sharpening, som lägger till ytterligare skärpa eller mjukhet för kreativa effekter, och Output Sharpening, som appliceras på bilderna innan utskrift.

De stora nyheterna i version 2.0 är bl.a. en förhandsvisning av skärpan. Dessutom är Creative-läget nu kompatibelt med lagermasker så att du kan ställa effektens styrka. Programmet har också ett batchläge som gör det möjligt att spara serier av olika skärpeeffekter som sedan kan appliceras på en större mängd bilder.

Äger du PhotoKit Sharpener 1.x, kan du få 70 procents rabatt om du uppgraderar till version 2.0. Priset blir då $29,99. Ordinarie pris för version 2.0 ligger annars på $99,95.

Läs mer här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.