På kurs med Mark Sadan

Aktuellt 8 aug 2011
Foto: Mark Sadan
Foto: Mark Sadan

Under två helger i augusti besöker den internationellt erkända fotografen Mark Sadan den ångermanländska byn Skadom för att ställa ut fotografier och sprida sin fotofilosofi i Ådalen. Sadans fotografier finns representerade på museer och i privata samlingar över hela världen, och nyligen ställde han ut dansfoton på National Museum of Dance i USA, och kunde även ses på Preus museum i Norge.

Sedan Sadan besökte Ådalen under sommaren 2010 har han arbetat för att kunna återvända till den inspirerande naturen kring den lilla byn Skadom.

Den 12-14 augusti, samt 19-21 augusti håller Sadan kurser i kreativt fotografi i samarbete med Skadoms fotogrupp. Fotoutställningen pågår mellan den 26 augusti och 4 september. Mer information hittar du på www.skadom.se.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.