NYTT NUMMER UTE NU

Nyheter 8 Dec 2017

fotografen1-2018

Nu finns nummer 1-2018 av Fotografen ute i butik, och det är ett fullmatat nummer med massor av fotoglädje!

Att vara eller inte vara – så lyder den klassiska frågan. Att välja raw eller jpeg är en annan fråga som många fotografer ställer sig. Kanske kan vi hjälpa er att komma fram till ett bra svar! I det här numret har vi skapat ett frågeformulär för allt från nybörjare till mer erfarna användare och experter. Förhoppningsvis kommer de klurigt ställda frågorna att få er alla att gnugga geniknölarna och kanske även få en bättre förståelse för de olika formaten och deras användningsområden.

Precis som vanligt har vi i det här numret även gjort en djuplodande intervju. Den här gången är det ingen mindre än den ikoniske fotografen Sebastiâo Salgado som svarar på frågor och berättar mer om sina bilder och sitt sätt att jobba. Det framkommer ganska tydligt att han föredrar svartvitt… På hårdvarufronten hoppas vi också att ni får ert lystmäte i det här numret. Ett par riktigt bra kameror – Nikon D7500, Canon EOS 77D – flera objektiv (Irix 11mm Blackstone, Sony FE 85mm f/1.8 och Sony FE 100mm f/2.8) och även ringblixtar testas. I det förra numret avslutade vi vår serie om Elements. Nästan direkt efter det släppte Adobe den nya versionen av programmet, Photoshop Elements 2018. Fotografens redaktion har passat på att titta lite på nyheterna, och har gjort några steg för steg-guider som vi hoppas att ni har glädje av. Fotografen 1-2018 finns överallt där tidningar säljs. Vill du prenumerera och vara säker på att inte missa ett nummer? Klicka här för att kolla in vårt prisvärda erbjudande: www.firstfoto.se/kampanj

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.