UPPDATERING FÖR NIKON

Nyheter 6 Dec 2017

Om du äger en Nikon med Snapbridge kommer här goda nyheter. Nikon har uppdaterat appen rejält, och version 2.0 finns nu tillgänglig både för Android och iOS.

Bland uppdateringarna märks att appen är enklare och mer intuitiv jämfört med tidigare, och det finns även flera nya funktioner. Man kan nu registrera och koppla ihop appen med upp till fem olika enheter och få full manuell kontroll över utvalda kameror. Vitbalans, slutartid och bländare kan nu styras direkt i vilket av P-, A-, S- och M-lägena man önskar. Menyn är något förändrad, men lättjobbad. Här finns val för kamerakontroll, nedladdning till mobilen samt molnuppkoppling, med efterföljande valmöjligheter för de olika. Man har också lagt till ett ”Power saving mode”, för att spara på batteriet i användarens mobiltelefon eller surfplatta.

Så använder du en Nikon-kamera med Snapbridge, se till att uppdatera appen för att få tillgång till nyheterna.

Läs mer här: http://snapbridge.nikon.com/

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.