NYTT FOTOPAPPER TILLGÄNGLIGT I SVERIGE

Nyheter 18 aug 2017

Fotospeed, ett av Storbritanniens ledande namn inom fotopapper, låter nu meddela att hela deras utbud är tillgängligt för köpare från de nordiska länderna.

Nu kan vi svenskar ta del av hela utbudet av papper, som alla kommer med generiska och egna ICC-profiler, däribland:

Kvadratiskt papper
Det här pappret vänder sig till den som använder mellanformat och som gillar Instagram. Pappret är tillgängligt i både 8×8- & 12×12-format, med Fotospeeds ledande finishar – PF Lustre 275, Platinum etching 285, Platinum Baryta 300.

Panorama
Fotospeeds panoramapapper erbjuder 3:1-format och kan skrivas ut på de flesta A4-skrivare eller större, och det medföljer utskriftsmallar för att man ska få till så bra resultat som möjligt. Det finns även testpaket med 6 olika sorters behandling, för att man ska kunna hitta ett papper som passar de behov man har.

Signature
Signature-serien är ett samarbete med fem stora fotografer som har bidragit för att skapa en produkt som ger bra färgåtergivning och skärpa.

Fine Art-serie
I den här serien ingår storsäljaren Platinum Gloss Art Fibre 300, ett kvalitetspapper som är tänkt att ge största möjliga tonomfång.

Besök Fotospeed här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.