NY SKRIVARE FRÅN CANON Skriv ut dina bilder med PIXMA TS3150

Nyheter 15 aug 2017

pixma

Canon har nu lanserat sin nya skrivarserie PIXMA TS3150 med 3 funktioner i en enda enhet.

PIXMA TS3150 är en ny multifunktionell bläckstråleskrivare med tre funktioner i en enda enhet – man kan använda den för utskrift, scanning och kopiering i hemmet. Skrivarserien har avkänning av papper, skriver ut kantfria foton och med trådlös anslutning kan man enkelt koppla upp sig till Canons alla appar. Storleken på LCD-skärmen är 3,8 cm och det finns knappar för snabb och enkel trådlös anslutning.

Skrivarserien gör att man snabbt och enkelt kan skriva ut direkt från sin smartphone eller surfplatta.

Canon har dessutom ett antal appar som underlättar arbetet:
PRINT-appen gör att man inte behöver använda dator för att skriva ut, kopiera eller skanna.
PIXMA Cloud Link-appen gör att man kan skriva ut dokument och foton och ladda upp dem till sociala nätverk och molnlagringstjänster, exempelvis Google Drive. Cloud Link lär passa alla fotoentusiaster och Instagrammare som gärna skriver ut snygga bilder direkt från olika sociala kanaler. PIXMA TS3150-serien hanterar utskrifter i Instagrams traditionellt fyrkantiga format.

PIXMA TS3150-serien stöder även AirPrint™ för Apple iOS™, Mopria® för Android™ och Windows 10 mobila enheter, för direktutskrift.

Canon har även en ny app, Message in Print, med vilken man kan lägga till osynliga meddelanden i fotoutskrifterna, till exempel animeringar, musik, video eller text. Mottagaren avkodar meddelandet genom att hålla sin iPhone över det utskrivna fotot.

Rekommenderat pris för PIXMA TS3150 är 500 kronor. Skrivarserien börjar säljas i september.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.