Nikon CoolPix P300 – tunn och avancerad

Kompaktkameror 11 feb 2011
Nikon CoolPix P300
Nikon CoolPix P300

Nikons nya avancerade kompaktkamera CoolPix P300 erbjuder ett ljusstarkt objektiv och en bakgrundsbelyst sensor på 12 megapixlar. Det borgar för bra bilder även under kvällar och vid skymning. Kameran har ett zoomobjektiv på motsvarande 24-100 mm med en största bländare på f/1.8-4.9. Dessutom är kameran utrustad med en optisk bildstabilisator. 

P300 inbjuder till lite mer avancerad användning genom sina manuella fotograferingslägen: Programautomatik (P), Slutartidsstyrd automatik (S), Bländarstyrd automatik (A) och Manuell (M).

Kameran kan dessutom filma i full-HD-upplösning (1080p). P300 kommer enbart att erbjudas i svart utförande, kommer i butik den 25 mars, och kommer då att kosta cirka 3 290 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.