MeFoto WalkAbout – ett ben, flera färger

Nyheter 12 aug 2013

Från MeFoto kommer nu ytterligare en fotoprodukt, och den här gången handlar det om ett enbensstativ i åtta olika färger

MeFoto WalkAbout A35

MeFoto utökar nu sitt sortiment av färgglada stativ, och det gör man med modellen WalkAbout A35 som är ett enbensstativ vilket kommer i åtta olika färger.

WalkAbout levereras med en löstagbar toppkula med inbyggd kompass, vilket gör det praktiskt vid exempelvis vandringsutflykter. Stativets låga vikt på 630 gram gör att det även kan passa som exempelvis mikofonbom.

MeFoto WalkAbout A35

Viktmässigt klarar det en vikt på 14 kg. Med sina fem sektioner blir det dessutom förhållandevis kompakt med sina 46 centimeter hopfällt. Maxhöjden är 153,5 cm.

Slutligen kan nämnas att butikspriset hamnar på cirka 600 kronor.

MeFoto WalkAbout A35

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.