Jeanette vann Panasonic-kameran

Nyheter 18 maj 2012

Nu är tävlingen som vi hade med i nummer 1-2012 av Foto för nybörjare avgjord. Det är den lyckliga vinnaren Jeanette Robertsson som vunnit, och vi gratulerar henne till vinsten, som är en härligt röd Panasonic Lumix G3 med två tillhörande objektiv och en praktisk bärväska.

Jeanette svarade rätt på de tre Panasonicfrågorna, och kompletterade med en motivering som fick domarna att avgöra tävlingen:

”Min lilla älskade Lumix fick fnatt bara så där över en endaste natt skärmen är svart som en damm bara gamla bilder visar den fram mobilfoton är ett sämre alternativ som inte förgyller mitt fotografiliv vore lycka att få testa ett objektiv en G3 skulle få mig att ta nya kliv kanske vågar också jag då till slut att på lokala fotofestivalen ställa ut”

Grattis säger vi till Jeanette!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.