Digitalisera bildskatten med Reflecta x7 Scan

Nyheter 18 aug 2013

För alla som har behov av att scanna in sina gamla diabilder kan det vara intressant att känna till att en ny Reflecta-scanner har sett dagens ljus. Enligt specifikationerna ska nykomlingen dessutom vara hyfsat snabb

Reflecta x7 Scan

Den senaste filmscannern från Reflecta heter x7 Scan och är en dia/filmscanner utrustad med en LCD-display. Den gör det möjligt att scanna in 14-megapixelbilder i en upplösning på 3 200 dpi, och enligt tillverkaren ska hela processen gå på två sekunder per bild. Förutom film och negativhållare ingår även hållare för pocketfilm (110) och 126 mm-film.

Scannern är utrustad med en uppfällbar 2,4-tums LCD-display, samt en minneskortsläsare som klarar att hantera SD- och SDHC-kort. Dessutom går scannern att driva med ett Lithium-Jon batteri, vilket gör det möjligt att använda den utan PC eller strömtillförsel. På toppen av scannern sitter dessutom en ljuskorrigeringsknapp.

Reflecta x7 Scan

Bilderna kan sparas direkt på SD-/SDHC-kortet i scannern eller föras över till datorn via USB-kabel, och maximal inscanningsstorlek är 24,3 x 36,5 mm. Slutligen kan även nämnas att färgdjupet ligger på 30 bitar, och att en TV out-kabel medföljer.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.