DigitalFoto 2 2013 nu i butik

Nyheter 22 jan 2013

Hela temat i DigitalFoto nummer 2-2013 är vigt till att reda ut begreppen kring hur du ställer in din systemkamera, och då framförallt gå igenom hur du använder de olika exponeringslägena. Numret bjuder även på en intervju med dokumentärfotografen Dominic Nahr som fotat fler katastrofer och konflikter än de flesta. Månadens Vykort från gränslandet bjuder dessutom på en intervju med flygfotografen EJ Van Koningsveld som bland annat är den brittiska uppvisningsgruppen Red Arrows officiella fotograf. Bland månadens fototips noteras exponeringsteknik, stjärnfotografering, kreativ plåtning av olja och vatten, sensorrengöring, och ett kul projekt där du lär dig att fotografera ljusskulpturer. Bläddrar du fram till testblocket så kommer du att hitta ett djuplodande test av Canons första spegellösa systemkamera EOS M, tätt följt av ett test av Olympus PEN Lite E-PL5. I det stora jämförande testet hittar du dessutom en genomgång av ett antal riktigt ljuskänsliga kameror som passar bra att använda i skum belysning.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.