30 guider för att manipulera foton i Photoshop

Guider 6 apr 2011

Med hjälp av en bra originalbild, en gnutta fantasi och Photoshop går det att skapa bilder som är helt fantastiska. I den här artikeln hos Vandelaydesign.com har man samlat 30 olika guider för Photoshop som verkligen demonstrerar vilka enorma möjligheter det finns med programmet. Här får man bland annat lära sig hur man kan skapa en smältningseffekt på motivet på bilderna ungefär som i en del av Salvador Dalis berömda målningar och det finns också massvis med andra inspirerande bildeffekter som man får lära sig.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.