Nytt nummer av PhotoshopGuiden

Nyheter 9 jan 2012

I morgon når årets första PhotoshopGuiden butikerna.

I årets första nummer ägnar vi oss åt en av de svåraste konsterna inom bildbehandling – retuschering. Det som är extra besvärligt med just det här är att det kan vara svårt att veta när man ska sluta. Lagom är bäst, brukar det heta, och ofta gäller denna tumregel även när man retuscherar. Du får själv göra bedömningen när det är dags att sluta retuschera en viss bild, men vi försöker i det här numret bena ut begreppen och lära ut de grundläggande teknikerna som behövs när man retuscherar porträtt.

Vi har förstås även mer handgripliga och konkreta steg-för-steg-guider, precis som vanligt, men även mer konstnärliga guider, som exempelvis hur man gör för att återskapa René Magrittes fantastiska, surrealistiska konstverk. Kort sagt, vi hoppas att såväl nybörjare som mer avancerade användare kommer hitta läsvärda artiklar i det här numret av PhotoshopGuiden.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.