NU ÄR POLAROID POP HÄR

Nyheter 20 Nov 2017

Nu lanseras nya Polaroid POP. Det här är en modern, högupplöst digitalkamera som skriver ut bilder i det klassiska Polaroid-formatet. Kameran fungerar även som en fotoskrivare till mobiltelefoner (iOS & Android). Som av en händelse släpps den strax innan jul, vilket säkerligen kommer att märkas på en och annan av de önskelistor som lämnas till tomten.

Med Polaroid POP återinförs det klassiska 3×4-tums direktbildsformatet. Men nu tas bilderna med en 20 megapixel bildsensor och skrivs ut på Polaroid ZINK® Zero Ink®-fotopapper med hjälp av en värmeprocess som aktiverar färgerna gult, magenta och cyan. Utskriften tar knappt en minut och bilderna får ett skyddande skikt som är motståndskraftigt mot fingeravtryck och ger lång hållbarhet.

Polaroid POP manövreras med hjälp av en stor pekskärm och erbjuder finesser som inbyggd blixt, självutlösare och videoinspelning. Bilder och video lagras på ett minneskort (ingår ej) men kan också föras över till en smartphone eller surfplatta med hjälp av Bluetooth och WiFi.

Polaroid POP finns i färgerna svart, vit, blå och rosa.

<b>Egenskaper:
</b>20 megapixels bildsensor
3,97” pekskärm
Inbyggd blixt
Skriver ut bilder i klassisk 3×4″ (8×10 cm) storlek
Videoinspelning (1080p/720p). Inbyggd mikrofon
MicroSD-kortplats (stöder upp till 256 GB)
Uppladdningsbart litiumpolymer-batteri, 620 mAh (ej utbytbart)
Bluetooth & WiFi – överför bilder till din smartphone/surfplatta (iOS/Android)
Micro USB-port
Digital zoom
Bildstabilisering
Självutlösare
Inbyggd högtalare
Möjlighet att anpassa bilderna med filter, ramar, digitala dekaler och text

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.