Åke Hedström – Retrospektiv

Aktuellt 30 jun 2011

Fram till den 28 augusti kan du se bilder tagna av Åke Hedström i Fotografins rum. Det är Malmö Museers permanenta utställningsrum för fotografi som är belägen på andra våningen i Kommendanthuset i Malmö.

Åke Hedströms fotografiska arbete sträcker sig från 1950-talet och framåt. Det täcker så skilda områden som reklam, porträtt, reseskildringar och eget konstnärligt fotografiskt skapande. I utställningen Retrospektiv visas hans omfångsrika produktion som en följetong – en sorts bildmemoarer.

År 2004 förvärvade Malmö Museer Åke Hedströms fotografiska livsverk, och sedan dess har fotografen själv registrerat och katalogiserat sina bilder.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.