En värld av kristaller

26 jan 2016

Var ni många som såg det fantastiska landskapet som skapades i Västsverige förra veckan? Det uppstod säkerligen på många fler ställen men det är i det här området jag bor och kan vittna om… Det var minst -14 grader och luften tycktes ändå fuktig. Det var dimma. Och dimman blev till iskristaller på träd, buskar, grenar och allt annat det kom åt. Vem visste att en lyktstolpe kunde vara så vacker? För min del så tycker jag ändå att träden, kanske speciellt hängbjörkarna tog priset.

 

 

image

 

Jag var som förtrollad och hade egentligen ingen lust alls att vara inomhus och engagera mig i mitt sprillans nya jobb. Allt jag ville göra var att springa hem och hämta kameran och sedan knata iväg ut på landsbygden, ut till skog och natur och bara njuta!

 

image

När helgen så äntligen kom så följde plusgraderna med….besvikelsen från min sida var minst sagt rätt hög. Jag ville ha TUSEN häftiga kort att ha svårt att välja mellan. Istället så får jag ”nöja” mig med att njuta av de få jag hann fånga på raster. Och av minnet. Såklart!

 

image

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.