Nu är 2015 slut

10 feb 2016

Nu har ett år gått till ända, jag har inte gjort någon uppdatering på bloggen på ett tag, jullov och mycket jobb runt mitt fotografiska verk, så alla lediga stunder har gått åt till att fotografera för att fylla upp min portfolio.

Sedan är det ju så att fotograferandet tar ju en del av tiden, men sedan tar den social delen ännu mer anspråk och inte tala om att man hela tiden ska utvecklas, så har börjat göra en del reklamfilmer och videoinspelningar och även börjat jobba med drönare, för enbart som stillbilds fotograf kommer man få det tufft i framtiden.

Själv ser jag att nu börjar mitt sociala arbete ge mig stor utdelning, 5 interjuver till olika tidingar, radio, tv etc men det är en tuff bransch och inte lätt att slå sig in på.

Så först ut i höst är boken om inlandsnaturen, sedan har jag inlett ett stort projekt ihop med en författare och en journalist som även det kommer bli en bok som kommer inrikta sig på Strömstad området, så framöver så varvas det med mycket jobb med att färdigställa en bok och ta foton till nästa bok och in i mellan allt detta en del redaktionella jobb, så ja 2016 kommer innebära mera jobb på alla plan.

Så visar upp några av mina foton som jag tagit från Dec till dagens datum så är ni ute och åker så är alla dessa ställen väl värda ett besök .

Nordkroken Vargön
Nordkroken Vargön
Brudslöjan Vargön
Brudslöjan Vargön
Översvämmat gärde vid Stenunga
Översvämmat gärde vid Stenunga
Ollestad Sämsjön
Ollestad Sämsjön

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.