Det här är min typ av mindfulness

Natur 1 Nov 2015

När skolan håller hårt i mig och det är papers och seminarier och PM och….tusen saker som ska göras och fixas och förstås och kluras ut och skrivas och…ja. Ni fattar… Då är det underbart när det kommer en solig dag och jag struntar i allt jag borde göra och sticker ut och gör det jag BEHÖVER göra istället! Så jag tog med mig min Canon på en tur.  Dessa foton är från förra söndagen men jag har inte haft tid att dela med mig av dem förrän nu.

 

Jag älskar att umgås med djur och att vistas i natur. Den här dagen så passade jag på att umgås med några vackra hästar jag känner. Syrrans hästar. Vi hade riktigt mysigt!

 

Låt mig presentera Afrodite, a k a Prinsessan, Siggi den Busige (kallas Siggi bus) och Blomman (p g a sina tulpanöron), den Nyfikne knähunden.

 

Prinsessan

Afrodite är i hästår en gammal dam. 30 år fyllda men pigg som om hon var 20. Hon är halvarab, klok, vacker och som sin matte (som ägt henne i alla 30 år) ganska envis.

Siggi och SessanSiggi, Islandshäst

 

Nyfikna knähunden BlommanOch Blomman, en Holländsk körhäst

 

Att fotografera hästar lite så där som klassiska porträtt, gärna med ryttare och full utrustning….jo, visst. Jag tycker dock såklart att det är mycket roligare ätt umgås med hästarna ute i hagen, utrustad med tålamod (och varma kläder ;-P ) och bara ha trevligt! Umgås med med och vänta på rätta ögonblicken för att få naturliga foton. Och givet, ibland både helt galet dåliga foton men också hysteriskt roliga. Eller i alla fall i mina ögon, bara vackra.

 

Vackra Afrodite

 

Syster och Prinsessan

 

Siggi Bus

 

Blommans man

 

 

Visst sa jag att Blomman är nyfiken? Han är otroligt vacker. Och vi är lite kära i varandra vi två men han är svår att få bra kort på. För att han är nyfiken.

Blommans mule”Undrar hur nära linsen jag kan komma innan det blir imma på den?”

Heeej!

 

Finns det något tvivel kring att Prinsessan njuter av livet?

Mumsa

 

Så, nu när november har börjat, vill jag avsluta med att påminna om vilken fantastiskt vacker oktober vi har haft och tacka för att ni läser mina inlägg.

Jag önska er en fin All Helgons Afton

Ramneberg i Höstskrud

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.