X-Rite släpper nytt kalibreringssystem

Kringutrustning 8 Nov 2010

Företaget X-Rite har lanserat ett nytt färgprofileringssystem i dagarna. Det nya i1Photo Pro-systemet är konstruerat för att vara ett komplett färgkalibreringssystem för professionella fotografer. Paketet ska innehålla allt man behöver för att kalibrera sin skärm, kamera, projektor och skrivare.

Det nya paketet innehåller programvaran i1Profiler, en helt ny generation av kalibreringsmjukvara från företaget, samt diverse andra tillbehör som ska göra arbetet med att säkerställa rätt färger genom hela arbetsflödet enkelt och exakt.

Självklart ingår också en spektrofotometer.

i1Photo Pro ingår som en del i en ny portfolio med produkter som riktar sig till lite olika målgrupper. I portfolion ingår även i1Basic, i1Publish och i1Publish Pro.

Priset för i1Photo Pro verkar inte vara helt klart ännu och produkten ska finnas ute i butik inom kort.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.