VILL DU BLOGGA FÖR FIRSTFOTO.SE?

Okategoriserade 25 aug 2015
FirstFoto-annons
Nu är det dags att ta ytterligare ett steg i utvecklingen av webbplatsen firstfoto.se, som bland annat är portal för fototidningarna DigitalFoto, Fotobibeln, KameraGuiden, CanonGuiden och NikonGuiden.
firstfoto.se möts fotointresserade från hela landet, och nu har du chansen att bli ett av de ansikten som sätter allra störst prägel på sajten. Brinner du för foto och vill nå ut till en fotointresserad målgrupp kan du vara helt rätt person för oss.
Skicka ett mail till [email protected] och berätta varför du skulle passa hos oss, och lite om vad din blogg skulle ha för inriktning.
Jag ser fram emot att höra av dig,
Dietmar Heinrich
Förlagsredaktör Foto, Dohi Publishing

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

1 kommentar

Magnus Nystedt 26 aug 2015

Jag fick inget svar på Facebook så jag frågar här också: hur mycket betalar ni?

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.