Vild amurtiger fotograferad för första gången

Aktuellt 20 mar 2013
För första gången någonsin har en vild amurtiger fotograferats av en av de kamerafällor som satts upp i Anuysky nationalpark i Ryssland.
Amurtiger-Wordpress
Det var den 8 mars kl 00:45 som en av kamerafällorna fotograferade en vild amurtiger i nationalparken Anuysky i Ryssland. Kamerorna är en del i det bevarandeprojekt som Nordens Ark driver tillsammans med WWF med stöd av PostkodLotteriet. Man bedömer att det finns ett femtontal amurtigrar i nationalparken och dess nära omgivning. Uppskattningsvis finns cirka 450 amurtigrar kvar i det vilda.
Av bilden att döma verkar det vara en dräktig hona som rör sig i området.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.