Väsknytt från Cullmann

Fotoväskor 21 Nov 2012

Nu lanserar tyska Cullmann sin CUMA serie. CUMA står för Cullmann Master Class och består hittills av två olika väskor. Maxima 800+, som är en axelremsväska och Trolley 900+, som är rullbar.

Båda väskorna erbjuder skydd åt större systemkameror och lämnar mycket utrymme åt tillbehör som objektiv, laptop med mera.

CUMA-väskorna har interna delare, som ger skyddande vadderade utrymmen åt din utrustning. 900+ erbjuder även ett arbetsutrymme där du kan ställa din laptop i en ljusskyddande box, vilket ger dig möjlighet att redigera eller granska dina bilder även i fullt dagsljus.

Bägge modellerna har utfällbara bärhandtag. Maxima 800+ har en axelrem och en lite vidare rem som enkelt träs över handtaget på rullbara resväskor med teleskophandtag, eller fotoväskor lika Trolley 900+. CUMA Trolley 900+ har förutom bärhandtaget ett utskjutbart teleskophandtag. Väskan har stabila fötter och kullagrade hjul i botten.

Båda väskorna håller internationella mått för handbagage och finns i svart utförande. Väskorna finns i handeln under november månad.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.