VÄLKOMMEN THOMAS!

Okategoriserade 26 aug 2015

Sjoskom-Utvald

Idag har vi en glädjande nyhet till alla er som brukar besöka Firstfoto.se, och det är att vi precis har startat upp bloggverksamheten igen. Och först ut är fotobloggaren Thomas Örn Karlsson, som via bloggen ”Foton av Sjöskum” främst kommer att blogga om sina natur- och landskapsbilder. Men om jag känner Thomas rätt så kan vi även förvänta oss lite fotografiska experiment inom andra genrer.

Du som har följt Utmaningen på vår Facebooksida har under årens lopp kunnat se en del av Thomas bilder, och han har även publicerats ett antal gånger på Heta Bilder-sidorna i DigitalFoto. Dessutom har han visat upp bilder i ett otal internationella forum under årens lopp.

Vi är grymt glada över att ha Thomas med ombord, och ser fram emot många härliga inlägg på bloggen.

Välkommen Thomas!

/Dietmar H

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

1 kommentar

Peter Rimberth 26 aug 2015

Stort grattis Thomas det här kommer att bli skitbra!!!

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.