Utökat stöd för objektiv i Optics Pro

Nyheter 7 jul 2010
Optics Pro

DxO Labs har nu uppdaterat sin råkonverteringsprogramvara Optics Pro. Programmet sticker ut genom att för utom kunna erbjuda konvertering av råbilder även har stöd för avancerad optisk korrigering utifrån uppmätta brister i varje enskild objektivmodell.

Den stora nyheten är att programmet nu klarar av att hantera ytterligare 60 objektiv och kamerakombinationer. Det gäller modeller från Canon, Nikon, Olympus och Sony. Sedan tidigare har användare av programmet kunnat dra nytta av över 2 000 kombinationer.

Befintliga användare av programmet kan ladda ner de nya modulerna från företagets webbplats. Här hittar man även en lista över samtliga kombinationer som stöds plus när nya kombinationer kan förväntas dyka upp.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.