Ut och res med Brutus Östling

Aktuellt 1 feb 2013

BrutusOstling

Naturfotografen Brutus Östling har startat ett samarbete med företaget Zoom Fotoresor & Workshops. Den första resan går till Indien mellan den 21 november och 2 december 2013, och besök i fyra av landets nationalparker är inplanerat. Besök vid Agra Fort och ett av världens sju underverk – Taj Mahal – kommer man också att hinna med.

Under Brutus och lokala fågel- och tigerguiders ledning kommer medresenärerna att få uppleva ett fascinerade land fullt av kontraster och starka färger. Man kommer att besöka allt från Indiens främsta nationalparker och världsberömda fågelreservat till myllrande städer, små byar på landsbygden till ett av världens sju underverk, Taj Mahal. Under resan kommer man att besöka nationalparkerna Kanha och Ranthambore, de två kanske mest kända parkerna, och där chanserna att se vilda tigrar är mycket stor och där man till skillnad från exempelvis Bandhavgarh inte behöver följa någon speciell rutt inne i parkerna utan mer fritt kan köra runt beroende på var djuren finns. Man kommer även att besöka en av världens främsta parker för fågelfotografering, Keoladeo National Park, mer känt under namnet Bharatpur Bird Sancturary. För den som vill fortsätta att utforska Indiens nationalparker erbjuds även en valfri förlängning till nationalparken Pench.

Under resan kommer Brutus att hålla flera workshops samt medverka på alla safaris och ge tips och råd. Efter varje park kommer deltagarna att få välja ut sina tre bästa bilder som sedan Brutus kommer att kommentera.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.