Urbana bakgrunder till fotostudion

Kringutrustning 14 Dec 2012

Har du en perfekt riggad studio med ljusa rena väggar, men behöver ta bilder med lite stadskänsla. eller vill att den slutliga betraktaren av bilden ska tro att den slutliga bilden är tagen i en autentisk utomhusmiljö? Kanske har du inte tid att rigga utomhus, eller tid att leta efter platser, eller lusten att riva i innerväggarna för att få fram den perfekta urbana looken. Då kan du nu skaffa Lastolite Urban bakgrunder. De gör det möjligt att skapa utomhusliknande miljöer inne i studion.

Bakgrunderna, som är vikbara, och har olika motiv på fram och baksida, finns i fyra versioner; tegel/sten, plåt/metall, rostig plåt/puts och bortriven affisch/graffiti. Storleken är 1,5 x 1,8 m, och när bakgrunden inte används kan den vikas ihop till en tredjedel av sin uppfällda storlek.

Priset ligger på 2 195 kronor, och då ingår ett praktiskt fodral.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.