Uppdatering till GH5

Nyheter 5 sep 2017

Panasonic kommer snart med en uppgradering till GH5, där många nya funktioner låses upp. 

Det är ju inte helt ovanligt med den här sortens firmware-uppgraderingar, och nu har Panasonic satsat rejält. Bland annat får nu GH5 400 Mbps i 4K och 200 Mbps i Full HD, högre upplösning i anamorfiskt läge (4:3) och Hybrid Log Gamma-läge (HDR Tv-ready). Bland andra nyheter märks att autofokusen kommer att bli mer responsiv och bättre över lag, och det gäller framförallt i  24p. Dessutom tillkommer tethered shooting via USB, man får bättre bildstabilisering i handhållet läge, det trådlösa läget förbättras och dessutom har man korrigerat småproblem.

Enligt Panasonic kommer den här uppgraderingen att skickas ut i slutet på september.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.