UPPDATERING AV LIGHTROOM CC

Nyheter 15 Dec 2017

Nu har Adobe släppt en uppdatering till Lightroom. Bland nyheterna man får i den nya versionen märks exempelvis smartare AI och ett par nya verktyg.

I Adobes blogg kan man bland annat läsa att företaget har förbättrat Autoläget med hjälp av Adobe Sensei. Det här automatiska läget analyserar dina bilder med hjälp av artificiell intelligens och får på så sätt fram bästa tänkbara redigering av ditt foto.

Bland de andra nya funktionerna i Lightroom CC märks Tonkurva och Delad toning. Med hjälp av tonkurvan kan man justera kontrast och färgbalans i sina bilder. Med Delad toning, vilket användare av Photoshop känner till, kan man simulera färgeffekter, samt anpassa färgtonerna i skuggor och högdagrar.

I den uppdaterade versionen av Lightroom CC kan man i efterhand ändra datummärkningen på bilderna, ifall kameran inte var korrekt inställd vid fotograferingstillfället.

Läs mer om uppdateringarna på Adobe-bloggen: https://theblog.adobe.com/announcing-december-update-lightroom/

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.