Uppdatering av Bibble

Nyheter 22 jun 2010
Bibble 5 Pro

Bibble Labs har lanserat en ny version av sitt bildhanterings- och råkonverteringsprogram. Den nya versionen, Bibble 5.1, innehåller i första hand utökat stöd för tio nya kameramodeller. Några av de kameror som tillkommit är Sony NEX-5 och NEX-3, Panasonic DMC-G2 och DMC-G10, Olympus E-600, Olympus E-450 och Sony Alpha 450.

Både Pro- och Lite-versionen av programmet får också funktionen Perfectly Clear (automatisk snabbkorrigering av bilder). Dessutom tillkommer verktygen Heal och Clone för att ta bort oönskade element i bilder. Lite märkligt är att det faktiskt inte funnits tidigare i programmet.

En av styrkorna i Bibble Pro är snabbheten. Hanteringen av råfiler går extremt snabbt i flera avseenden.

Den nya versionen är tillgänglig nu och befintliga användare av Bibble 5 kan uppgradera gratis.

Här finns nedladdningssidan.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.