Uppdaterade hölster från Think Tank

Nyheter 10 okt 2010

Många gånger är det enda som behövs ute på fältet en systemkamera med monterat objektiv. I andra lägen är det istället ett extra objektiv eller något annat tillbehör – exempelvis en extern blixt – som behöver vara lättillgängligt.

För att möta det behovet har Think Tank uppdaterat sin Digital Holster-serie av väskor som går att bära i bältet. De nya modellerna finns i fem olika storlekar, och samtliga är utrustade med en utskjutbar botten som gör att du kan få plats med objektiv i två olika storlekar med monterat eller bakåtvänt motljusskydd.

En ny funktion i 2.0-versionen av väskorna är det inbyggda systemet med fästanordningar på sidorna för olika tillbehör från Think Tank.

De nya väskorna är dessutom utrustade med en sidoficka som rymmer minneskort, en flik som skyddar kamerans LCD-skärm, en bärrem, och ett regnskydd.
En kort beskrivning av de fem storlekarna:

• Digital Holster 10 V2.0 – Passar en entusiastsystemkamera med ett zoomobjektiv monterat.

• Digital Holster 20 V2.0 – Passar en entusiastsystemkamera med ett 24-70 mm f/2,8-objektiv med Motljusskydd monterat. Alternativt rymmer väskan, med botten i utfällt läge, ett 70-200-mm f/2,8-objektiv med motljusskyddet bakåtvänt.

• Digital Holster 30 V.20 – Rymmer en entusiastsystemkamera med ett 70-200-mm f/2,8-objektiv med motljusskyddet monterat.

• Digital Holster 40 V2.0 – Rymmer en proffssystemkamera med ett 24-70-mm f/2.8-objektiv med motljusskyddet monterat. Alternativt rymmer väskan, med botten i utfällt läge, ett 70-200-mm f/2,8-objektiv med motljusskyddet bakåtvänt.

• Digital Holster 50 V2.0 – Rymmer en proffssystemkamera med ett 70-200-mm f/2.8-objektiv med motljusskyddet monterat.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.