TVÅ NYA VÄSKOR I PASSPORT-SERIEN FRÅN LOWEPRO

Nyheter 9 maj 2014

Nu lanserar Lowepro två nya diskreta fotoväskor i Passport-serien – en ryggsäck och en axelremsväska

Lowepro Passport Messenger

Efterfrågan på fotoväskor som är diskreta och inte ”lyser” fotoväska har ökat markant på senare år, och det är bland annat därför Lowepro nu utökar sin Passportserie med två nya modeller – Passport Backpack och Passport Messenger.

”Passport-väskorna ger användarna möjlighet att både bära sin fotoutrustning, en laptop och personliga saker i en diskret snygg väska”, säger Hans Venshøj Poulsen, Nordic produktchef hos Focus Nordic AB. ”Modellerna har en fotoinsats i vilken fotoutrustningen är väl skyddad. Insatsen kan enkelt lyftas ur om väskan behövs till något annat”.

LoweproPassportBackpack-Wordpress

Passport Backpack rymmer exempelvis en spegellös systemkamera, eller mindre spegelreflexkamera (exempelvis Nikon D3200 med ett 18-55 mm-objektiv), ett extra objektiv, en 13-tums bärbar dator, en smartphone, samt personliga tillbehör. Backpack-modellen finns i svart.

Kameradelen har innermåtten (B x D x H) 26 x 12,5 x 17,5 cm, och yttermåtten (B x D x H): 28 x 18,5 x 39,5 cm.

Passport Messenger rymmer exempelvis en spegellös systemkamera, eller en kompakt spegelreflexkamera, ett extra objektiv, en 13-tums bärbar dator, en smartphone, samt personliga tillbehör. Messenger-modellen finns i svart och grå/orange.

Kameradelen har innermåtten (B x D x H) 37,5 x 15 x 27cm, och yttermåtten (B x D x H) 38,5 x 16,5 x 28,8 cm.

De nya modellerna börjar levereras under maj månad och kommer att kosta 595 kronor vardera.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.