Tuffing från Samsung

Nyheter 5 mar 2010

På PMA-mässan som avslutades i förra veckan passade Samsung på att visa upp sin nya tuffing – den vattentäta 12-megapixelkameran WP10. Bland specifikationerna noteras ett 5x optiskt zoomobjektiv på motsvarande 36-180 millimeter, en tjocklek på blott 19,8 millimeter och en 2,7-tums LCD-skärm. Den sistnämnda erbjuder en standardupplösning på 230 000 pixlar.

Kameran är vattentät ner till tre meter och till din hjälp finns ett speciellt motivläge som optimerar kamerans inställningar för undervattensbilder.

Vid sidan om möjligheten att ta stillbilder så klarar kameran även att filma i HD-upplösning (720p, 1280 x 720 pixlar). Därtill bör nämnas att kamerans smart auto-läge, som fungerar både vid stillbildsfotografering och videoinspelning, automatiskt analyserar motivet för bästa resultat. Vid analysen tas hänsyn till färger, ljusstyrka, samt rörelse.
Samsung WP10 kommer att börja säljas under april månad till ett pris på cirka 1 995 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.