Tre gånger snabbare

Kringutrustning 23 jan 2011

Nu lanserar Kingston sina hittills snabbaste SD-kort betecknade SDHC UHS-I UltimateXX, och korten presterar bäst när de är installerade i en kamera förberedd för UHS-I. Dessutom är korten bakåtkompatibla med kameror som klarar att använda minneskort som uppfyller Class 4-, 6- och 10-standarderna. Kingstons UltimateXX läser upp till 60 MB/sekund och skriver upp till 35 MB/sekund, vilket är mer än tre gånger så snabbt som ett SDHC Class 10-kort. UltimateXX-kortet levereras i storlekarna 8, 16 eller 32 gigabyte.

Kingston UHS-I UltimateXX-korten kostar 1 085 kr (8 GB), 2 175 kr (16 GB), respektive 4 360 kr (32 GB).

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.