Träffa oss på Fotomässan i Älvsjö

Nyheter 22 Nov 2012

Den 23-25 november är det återigen dags för Fotomässan i Stockholm.

Under dessa tre dagars fotofest kan du gå runt och låta dig inspireras av utbudet i de många montrarna och seminarierna som mässan bjuder på. Dessutom kan du i vanlig ordning ta del av massor av intressanta, spännande, roande och oroande bilder i mässans bildutställningar.

På plats finns representanter från massor av hård- och mjukvarutillverkare, distributörer och återförsäljare, och möjligheter finns till gratis modellkurser, att ta del i världens snabbaste ljuskurs och chansen att lära dig lite mer om matfotografering. Det sistnämnda gäller när kocken Fredrik Eriksson lagar mat samtidigt som han fotograferas av Jakob Fridholm. Du kan även se den duktiga photoshopparen Anders Jensen utmana modellretuschens heliga Graal – att jämna ut hud utan att förstöra de finaste detaljerna på ett sätt som du inte tidigare sett.

Självklart finns även delar av DigitalFotos fotoredaktion på plats så, så om du har möjlighet, kan du komma till vår monter och prata med oss. Monteradressen är B16:18.

Fotomässan 2012

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.