Toppmatad väska för mindre systemkameror

Nyheter 6 jul 2010
Adventura TLZ 25 - Foto: Lowepro

Lowepro släpper Adventura TLZ, en ny familj med toppmatade kameraväskor som ger en smidig lösning för att förvara och bära med sig sin kompakta systemkamera tillsammans med lite tillbehör.

Adventura TLZ är tight i sin design och ska passa ett brett utbud av dagens lite mindre systemkameror. Den nya väskan har en helfodrad, skyddande interiör i en kontrasterande orange färg som gör det lätt att hitta utrustningen. Det mjuka borstade trikåfodret skyddar ömtåliga LCD-skärmar och objektiv mot repor och nedsmutsning.

Lowepros överlappande blixtlås med ett regnskyddande lock ger effektivt skydd mot damm, sand och regn. En slitstark och vattentålig yttre väv ger dessutom skydd mot fukt och nötning.

Det finns även en smidig tillbehörslucka med öppning mot kroppen som ger fotografen snabb åtkomst till sin utrustning. En lättåtkomlig blixtlåsförsedd, främre ficka ger smidig förvaring av filter, småtillbehör, personliga artiklar och minneskort.

Modellen erbjuder ett flertal bärmöjligheter: ett stoppat bärhandtag, inbyggd bältesögla och en avtagbar justerbar axelrem. Dessutom finns ett glidskydd och robusta karbinhakar. Listan över finesser fullbordas av två töjbara sidofack för snabb åtkomst till linsskydd och andra tillbehör.

Den nya väskan levereras i två storlekar: Adventura TLZ 25 och Adventura TLZ 15. De blir tillgängliga i fotohandeln under augusti och kommer att kosta ca 295 respektive 349 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.