ThinkTank lanserar nya väskbälten

Fotoväskor 7 Nov 2011

Den amerikanska väsktillverkaren ThinkTank lanserade i veckan uppdateringar på sina Modular Rotating Systems. Väskorna bygger enkelt förklarat på ett bälte som du kan hänga på olika moduler på, som i sin tur kan innehålla kameror, objektiv, blixtar och andra tillbehör. Genom att hela bältet enkelt kan roteras runt din midja når du snabbt de väskor och tillbehör som du behöver just för stunden. De du inte behöver roterar du snabbt bak på ryggen där de inte är i vägen.

Systemet finns i två olika modeller, dels Modular Rotation System och dels Modular Rotation Systems Skin, där det senare saknar vaddering och blir på så sätt smidigare, vilket framför allt ska gynna inomhusfotografen som inte har det extra behovet av att skydda sin utrustning på samma sätt.

Väskorna beräkna finnas tillgängliga i början av december och priserna i Sverige är ännu inte fastställda.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.