Think Tank Photo släpper nya väskor

Fotoväskor 19 okt 2012

Under november släpper Think Tank Photo två nya väskor: Airport Navigator – fotoindustrins första rullande pilotväska, samt CityWalker – en kameraväska designad för stadsfotografen.

Med Airport Navigator kan fotografen ta med sig två professionella kameror plus tre till sex extra objektiv, samt en 15-tumsdator, en surfplatta och dokument. Dessa kan kommas åt både ovanifrån och framifrån. Det finns även två externa fack som har utrymme för blixtar eller vattenflaskor.

Väskan har ett anpassningsbart handtag som kan förlängas upp till 1 meter, låsningsbara dragkedjor och utbytbara hjul. Även ett regnskydd är inkluderat.
CityWalker kommer i tre olika modeller; 10, 20 och 30, och designen riktar sig till fotografer som via en aktiv livsstil rör sig i stadsmiljö.

CityWalker 10 rymmer en standardkamera med ett 24-70 mm-objektiv monterat, plus ett eller två extra objektiv, en blixt och en surfplatta, eller ett 70-200 mm-objektiv bredvid, plus extra objektiv, en blixt och en surfplatta. CityWalker 30 rymmer ett standardhus med ett 24-70 mm-objektiv, eller 70-200 vid sidan om, plus två till fyra extra objektiv, en blixt och en 15-tums laptop

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.