THINK TANK LANSERAR FOTOVÄSKA I SPECIALVERSION

Nyheter 30 okt 2014

Nu lanserar väsktillverkaren Think Tank en specialversion i begränsad upplaga av företagets fotoväska Urban Disguise

Think Tank Urban Disguise Classic

Som ett led i väsktillverkaren Think Tanks 10-års-jubileum så passar man på att lansera en specialversion i begränsad upplaga av företagets fotoväska Urban Disguise, vilket är en väska av axelremsmodell. Jubileumsmodellen, som erbjuds i fyra olika storlekar har bland annat läderdetaljer på strategiska platser och erbjuder även ett dedikerat utrymme för en laptop.

Väskorna har ett förhållandevis anspråkslöst utseende, och det är ett medvetet drag från tillverkarens sida. Tanken är nämligen att en oansenlig väska i betydligt mindre utsträckning ska dra eventuella tjuvars intresse till sig.

Förutom ett något upphottat utseende så har väskan uppdaterats med en stor och lättillgänglig öppning rakt ovanifrån, vilket ger direktaccess till huvudfacket där kamera och extraobjektiv kan förvaras.

I väskans bakdel finns ett vadderat utrymme som rymmer en laptop, och en surfplatta (13- till 17-tums laptop beroende på modell).

I övrigt erbjuder modellen en hållare på baksidan som gör det enkelt att fästa väskan på en rullväska, låsbara dragkedjor både till kamera- och laptoputrymmena, ett regnskydd, sidofickor som exempelvis rymmer vattenflaska, blixt, eller ett paraply. Väskans framficka rymmer dessutom mindre prylar som pennor, visitkort, och nycklar.

Beroende på modell rymmer Urban Disguise Classic-väskorna mellan en och två spegelreflexkameror med monterade objektiv, plus 1-4 extra objektiv och andra tillbehör.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.