Testa DigitalFoto-appen helt gratis!

Nyheter 7 mar 2013

Nu kan du läsa den digitala utgåvan av DigitalFoto 2-2013 helt gratis i din iPad, iPhone eller iPod

iPad-iPhone-Wordpress

Om du inte redan gjort det så kan du hämta DigitalFoto-appen här. När det väl är gjort så startar du appen och går till Köp-fliken och trycker sedan på den blå rutan märkt ”0.00 kr” vid DigitalFoto 2-2013. Sedan är det bara att börja läsa numret.

Varje nummer av DigitalFoto kommer ut både i pappersform och som digital utgåva, och tidningen går i båda fallen att köpa som lösnummer och som prenumeration.

Har du någon av Apples IOS-enheter tycker jag definitivt att du ska testa appen. Den stora fördelen är naturligtvis att du alltid kan ha med tidningen och lätt hittar dina nummer. En annan fördel är naturligtvis att du kommer åt varje köpt utgåva på alla IOS-enheter som är kopplade till samma Apple-ID.

Så vad väntar du på? Skaffa appen och börja läsa!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.