Teleobjektiv från Panasonic

Nyheter 13 Nov 2017

Panasonic ligger inte på latsidan. Utöver DC-G9 släpper man även Leica DG Elmarit 200mm f/2,8 Power O.I.S, ett teleobjektiv på 200mm med hög ljusstyrka.

Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2,8 Power O.I.S är ett nytt och kraftfullt teleobjektiv motsvarande 400mm. Ljusstyrkan på f/2,8 gör det här till ett objektiv som kanske främst lämpar sig för fotografering av djur och sport, där det är viktigt att kunna hantera längre avstånd och ljussvaga situationer. Objektivet är utrustat med en snabb autofokusmotor och är tätat mot damm och fukt samt är fryssäkert ner till -10c.

Objektivet är tillverkat med 15 linselement i 13 grupper varav två UED-element och även en Nano Surface Coating som gör det lätt att rengöra frontlinsen från smuts och vatten.

Några av de mest intressanta detaljerna hos det nya objektivet:

Motsvarar 400mm i ett kompakt format
Hög ljusstyrka på f/2,8
Snabb autofokus
Dual I.S 2
Levereras med DMW-TC14 1.4x-telekonverter

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.