Tävla med Fotomässan – Ta årets action-bild!

Aktuellt 1 okt 2013

Tävla med Fotomässan 2013 i samarbete med FirstFoto.se och tidningen DigitalFoto om en systemkamera från Pentax. Vi vill att du skickar in din bästa actionbild!

action

Nu drar Fotomässan  i Stockholm i samarbete med FirstFoto.se och tidningen DigitalFoto igång en fototävling. Rubriken är Action!, och det är precis det ditt tävlingsbidrag ska innehålla – helt enkelt en bild med fart och rörelse.

Alla kan delta, och det går dessutom bra att delta med flera bilder.

Vinsten i tävlingen är en Pentax K-50 med ett tillhörande SMC Pentax 18-55 mm-objektiv. Kamera plus objektiv är sponsrade av Focus Nordic.

Tävlingsregler:

1. Ta din bild.

2. Bifoga bilden i ett mail med ämnesraden ”Fotomässan”, och skicka det till adressen [email protected].

Du som ställer upp i tävlingen tillåter samtidigt att din bild/dina bilder visas i digital form, eller som pappersutskrift av Fotomässan, DigitalFoto, FirstFoto.se, och Focus Nordic.

Sista dagen för att skicka in bilder är den 1/11-2013.

Juryn består av Dietmar Heinrich, chefredaktör DigitalFoto, och Per Rosenlund, Eventmanager Stockholmsmässan.

Vinnaren kommer att presenteras på Fotomässan 2013 och på Fotomässans webbplats (sthlm.fotomassan.se) men även på firstfoto.se (www.firstfoto.se) och på FirstFotos Facebooksida (www.facebook.com/firstfoto). Dessutom kommer en presentation att ske i tidningen DigitalFoto.

Pentax-Wordpress

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.