Studioljus för smartphone

Nyheter 21 aug 2017

Den kinesiska blixttillverkaren Godox har nu tagit fram en ny produkt som kan passa dig som gillar att plåta med smartphone. Godox A1 är en liten blixt med inbyggd radiosändare, som gör det möjligt att använda den både som blixt och sändare för att plåta med studioljus.

A1 levererar 8W blixtljus och 1W modelljus via en ledlampa när man använder den tillsammans med sin smartphone. Men det är inte allt: A1:ans inbyggda blixt kan styras automatiskt via TTL, och när man använder den som sändare kan den med hjälp av det trådlösa systemet även styra andra blixtar från Godos.

Man kopplar Godox A1 till sin smartphone via bluetooth. Sedan kontrolleras blixten via en app i den smarta mobilen. I skrivande stund finns appen endast för iPhone 6 och uppåt, men en Android-variant sägs vara på gång.

www.godox.com/EN

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.