STÖD FÖR PROFFSFOTOGRAFER

Nyheter 21 Nov 2017

Sony utökar nu stödet för professionella fotografer i Norden. Från januari 2018 kan man ansöka om medlemskap och ta del av Sony Imaging Pro Support med erbjudanden och program för professionella användare.

Sonys yrkesprofessionella fotografer i Sverige, Danmark, Finland och Norge kommer från och med årsskiftet att kunna ansöka om medlemskap i Sony Imaging Pro Support. Det finns ett antal fördelar, som exempelvis att man kan få rådgivning kring hur man ska hantera sin Sony-utrustning. Fotografer kommer även att få tillgång till upphämtning, returförsändelse och lån under reparationer. Dessutom ingår kostnadsfria sensorrengöringar och kontroll av firmware två gånger per år, samt hjälpdesk via telefon för dig som arbetar med Sonys α.

Eftersom det här vänder sig till professionella fotografer finns det givetvis en del krav för att kunna få medlemskap. Det krävs att du har minst två Sony α-kameror och tre Sony a-objektiv från Sonys lista på godkända produkter. Mer information om vad som gäller hittar du på Sonys hemsida: https://campaign.odw.sony-europe.com/dynamic/support/imaging-pro/index.jsp?country=gb&language=en

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.