SONYTILLÄGG GER OKOMPRIMERAT FOTO I 14-BITARS RAW

Nyheter 1 okt 2015

Nya α7S II innehåller en valbar funktion för komprimerade och okomprimerade bilder i 14-Bit RAW. En kostnadsfri firmwareuppdatering finns dessutom snart tillgänglig för ytterligare modeller, och först ut är α7R II

SonyA7SII-fram-Wordpress

Sony har meddelat att funktionen för komprimerad och okomprimerad stillbildsfotografering i 14-Bit RAW kommer att finnas tillgänglig för användaren när α7S II når butik. Sony meddelade dessutom att de arbetar med att lägga till komprimerad eller okomprimerad stillbildsfotografering i 14-bitars RAW för ytterligare modeller med hjälp av en kostnadsfri firmwareuppdatering. Först ut att få uppdateringen är den nylanserade, spegellösa fullformatskameran α7R II.

α7S II och α7R II är kompatibla med Sonys växande serie av α-fattningsobjektiv, som nu omfattar 64 olika modeller där 13 stycken utgörs av FE-objektiv (35 mm fullformats med E-fattning). Sony strävar även efter att expandera serien av E-fattningsobjektiv som stöder 35 mm fullformatssensorer till över 20 stycken år 2016.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.