Sony TX5 är både tålig och vattentät

Nyheter 22 feb 2010

Sony Cyber-shot TX5

Kamerans bildprocessor BIONZ gör det bland annat möjligt att ta seriebilder i hastigheten 10 bilder/sekund, och Carl Zeiss-objektivet på motsvarande 25-100 millimeter (4x optisk zoom) understöds av en optisk bildstabilisator.

På baksidan återfinns den tryckkänsliga 3-tumsskärmen med upplösningen 230 000 bildpunkter, och sensorn är på 10,2 megapixlar. Riktigt intressant är funktionen Intelligent Sweep Panorama som gör att du enkelt tar panoramabilder. Börja med att föra kameran över ett högt torn eller ett vidsträckt landskap. Därefter sys bilderna automatiskt ihop till en lodrät eller vågrät panoramabild.

Dessutom fungerar kameran ihop med minneskort av följande typer: Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG, SD, samt SDHC.

Cyber-shot DSC-TX5 finns i handeln från och med april, i färgerna svart, silver, rosa, grön och röd. Priset är satt till 4 100 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.