SONY LANSERAR RX10 IV Nytt flaggskepp i Cyber-shot-serien

Nyheter 19 sep 2017

sonyrx10
Sony ligger inte på latsidan just nu. I dagarna har det kommit information om att man är på väg att lansera ett nytt flaggskepp i Cyber-shot-serien: Sony RX10 IV. En av de mest spännande detaljerna är att det här ser ut att bli den den digitala kamera med icke utbytbar optik som har den absolut snabbaste autofokusen i världen. Kameran använder sig av 315 st fasdetekterande AF-punkter som täcker upp 65% av bilden. Fokusering skermed en hastighet av 0,03 sekunder. Utöver detta finns det möjlighet till seriebildtagning på inte mindre än 24 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus. Dessutom kommer man kunna filma i 4K med full pixelavläsning utan pixel-binning.

Enligt ett pressmeddelande kommer nya Sony Cyber-shot RX10 IV finnas tillgänglig i oktober till cirkapriset 20 500 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.